Case sub 150m2 preturi de la 34.000€. Care ții se potriveste ?

In randurile de mai jos va prezentam trei proiecte de case sub 150 metri patrati. Sunt locuinte ideale pentru o familie cu unul sau doi copii, iar preturile sunt mai mult decat accesibile – cea mai ieftina avand un pret la cheie de 34.000 euro.

Case sub 150 metri patrati – model Rafael

Prima casa selectata de noi are o suprafata construita de 103 metri patrati si una utila de 82 metri patrati. In ceea ce priveste costurile, pretul la rosu pentru aceasta constructie este de 14.000 euro, in timp ce pretul la cheie ajunge la circa 37.000 euro. Locuinta are un design deosebit de frumos la exterior, completat de o impartire practica, dupa cum urmeaza: intr-o parte a casei se afla livingul, zona de dining si bucataria, in timp ce in cealalta se afla doua dormitoare spatioase. La acestea se adauga doua bai si o frumoasa terasa in spate.

   

Case sub 150 metri patrati – model Tori

A doua casa selectata are o suprafata construita de 97 metri patrati si una utila de 78 metri patrati. Pretul la rosu este de 13.000 euro, iar cel la cheie de circa 34.000 euro. Astfel, casa pe un singur nivel este potrivita pentru o familie cu unul sau doi copii de exemplu, avand doua dormitoare si o baie, la care se adauga, desigur, spatiile de zi.

   

Case sub 150 metri patrati – model Kornel

A treia si ultima casa are o suprafata construita de 120 metri patrati si una utila de 96 metri patrati. Pretul la rosu pentru aceasta este de 15.000 euro, in timp ce cel la cheie ajunge la 41.000 euro. Impartirea este una comoda pentru o familie cu doi copii, locuinta de mai jos avand trei dormitoare spatioase, alaturi de spatiile de zi si o baie.

    

Sursa: casemexi.ro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *