10 case de VIS! Sigur vrei si tu una la fel. [ Planuri. Poze. Preturi ]

Am selectat, dintre sutele de proiecte de case de aici, doar 10 modele interesante. Cele mai cautate proiecte de case cu etaj, mansarda sau doar cu parter sunt urmatoarele modele de mai jos. Am ales atat case ieftine cat si proiecte impecabile cu vile de lux si sper ca toata lumea sa isi gaseasca proiectul de casa mult dorit.

Pentru a iti facilita gasirea proiectului cautat am lasat si link direct catre pagina unde este facuta prezentarea detaliata a modelului de casa respectiv. Astfel, vei vedea 3 proiecte de casa doar cu parter, 3 proiecte de casa cu mansarda, 3 proiecte de casa cu etaj si un proiect de casa cu demisol, parter si mansarda. In total 10 modele superbe. Vei gasi informatii despre modul de constructie, prezentarea planurilor dar si estimari de pret cu constructia si manopera.

Proiecte case cu parter. 3 modele

 

1. Un proiect de casa foarte frumoasa in suprafata de 90 mp. Are 3 camere si poate fi construita pe parcele mici de teren. Proiect complet aici. Bugetul alocat construirii este unul destul de modest.

 

2. Proiect de casa mica de construit pe terenuri mici si inguste. Are suprafata de 70 mp si este compusa din 3 camere. Proiectul complet este aici. Bugetul mic si timpul rapid de constructie fac din acest model de casa un proiect foarte cautat in acest an.

 

3. Proiect de casa mica si frumusica. In 74 mp suprafata locuibila gasim doua dormitoare, un living room cu bucatarie open space, o camara, o baie, un hol si un atic. Aceasta casa este cea mai putin costisitoare casa mica doar cu parter dintre cele 3 modele de case prezentate aici.

Acum, ca ai vazut aceste superbe proiecte de case mici doar cu parter, pe care le poti construi cu bugete mici spre medii, eu zic sa ramai in continuare pe site pentru a vedea alte modele de case, de data asta 3 idei proiecte de case cu mansarda.

Proiecte case cu mansarda. 3 modele

1. Proiect casa cu 4 dormitoare, mansarda si garaj. Aceasta casa cu mansarda este compusa dintr-un garaj, 4 dormitoare, 3 bai, un birou,o bucatarie, un living room si 3 holuri. Proiectul detaliat aici. Aceasta casa este un model pretabil sa fie construit in orice zona.

2. Proiect casa cu mansarda si garaj. Modelul acesta de casa are suprafata utila de 174 de metri patrati, cu tot cu garaj si camera tehnica. Este compusa din 5 dormitoare si arata superb. Vezi proiectul complet aici. Casa potrivita pentru o familie mare.

3. Proiect casa cu mansarda in stilul mediteranean. Acest model de casa cu mansarda are 4 dormitoare si doua bai si este potrivita pentru o familie de 4 persoane. Vezi proiectul complet. Bugetul estimat necesar constructiei este de 48 mii de euro.

Acum, dupa ce ai vazut casele cu mansarda si cele doar cu parter, e momentul sa te pregatesti sa vezi niste case cu etaj ale caror proiecte te vor cuceri si te vor grabi sa demarezi constructia casei chiar acum.

Proiecte case cu etaj. 3 modele

1. Proiect casa de lux cu un etaj. Acest model este compus din 4 dormitoare, doua bai, un living room, o bucatarie, un garaj dublu, o terasa situata desupra garajului, terasa exterioara si alte cateva mici incaperi auxiliare. Vezi proiectul complet aici. Proiectul acesta este destinat celor care isi doresc o casa cu etaj frumoasa, moderna si incapatoare

2. Proiect casa cu etaj si garaj dublu de 199 mp. Are un aspect exterior luxuriant, modern, cu camere foarte mari si spatioase, si un garaj dublu. Proiectul detaliat aici.  Probabil este cel mai frumos proiect de casa cu etaj de pe acest site.

3. Proiect casa cu etaj terasa si garaj in suprafata de 150 mp. Un proiect deosebit, o casa cu etaj cu terasa si garaj cu o arhitectura moderna. Proiectul detaliat este aici. Fiind atat de eleganta chiar nu o poti construi oriunde, atat la mare cat si la munte, in zonele rurale sau la oras.

Acum, dupa ce ai vazut aceste frumoase proiecte de case cu etaj, cu parter sau cu mansarda, eu zic ca trebuie sa vezi si proiectul cu numarul 10. Acesta prezinta un model de casa cu demisor, parter si mansarda. O bijuterie de locuinta.

Proiect de casa cu demisol, parter si mansarda

Acest proiect. de casa cu mansarda construita in stilul traditional, d+p+m are suprafata utila de 101 mp si poate gazdui o familie numeroasa. Este destinata spre a fi construita pe terenuri mici si inguste, in panta. Vezi proiectul complet aici.  In descrierea proiectului vei vedea planurile acestei case cu mansarda, imagini din exterior cu fatada, schita de amplasare a casei pe teren dar si o privire in sectiune.

Sper ca ti-au placut proiectele selectate de mine in acest articol. Peste 100 de proiecte de case gasesti pe acest site. Le gasesti ordonate in functie de numarul de etaje, astfel:

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *